Info over activiteitenrapport

Het activiteitenrapport geeft een overzicht van de internetactiviteiten van uw kind. Norton Family stuurt het activiteitenrapport naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u de Norton Family-account maakte. U kunt Norton Family configureren om het activiteitenrapport wekelijks of maandelijks te sturen.

In het activiteitenrapport vindt u de volgende informatie:

Apparaatgebruik

Hier ziet u de details van het apparaatgebruik van uw kind.

U kunt de details voor het apparaatgebruik van uw kind zien, zoals het totaalaantal uren dat het kind het apparaat heeft gebruikt en het aantal uren per dag.

Toezichtstatus

Hier ziet u het overzicht van de huisregels die u voor uw kind heeft opgegeven.

Zoekoverzicht

Hier ziet u de details van zoektermen die uw kind heeft gebruikt.

Video-overzicht

Hier ziet u de details van de online video's die uw kind heeft bekeken.

U kunt de details zien van de video's die uw kind heeft bekeken. Enkele details zijn de datum en tijd waarop de video is bekeken, de titel en, indien beschikbaar, de categorie van de video.

Weboverzicht

Hier worden de details van de webactiviteiten van uw kind weergegeven.

U kunt details zien van de websites die uw kind heeft bezocht. Enkele details zijn de datum en tijd van het sitebezoek, het webadres en de categorie van elk website die het kind heeft bezocht.

Overzicht van sociale netwerken

Hier worden de details van activiteiten voor uw kind op sociale netwerken weergegeven.

U kunt de details van de activiteiten van uw kind op sociale netwerken bekijken. Enkele details zijn de lijst met online sociale netwerken waarvoor uw kind een account heeft, het e-mailadres en de leeftijd die uw kind heeft opgegeven. U kunt ook zien hoe vaak de website is bezocht.

App-overzicht

Hiermee kunt u de details van de apps bekijken die uw kind heeft geïnstalleerd op of verwijderd van zijn/haar Android-apparaat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44716642
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 10/07/2019