Activiteitenrapport van Norton Family

Het activiteitenrapport biedt een overzicht van de internetactiviteiten van uw kind Norton Family stuurt het activiteitenrapport naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u de Norton Family-account maakte. U kunt Norton Family configureren om het activiteitenrapport wekelijks of maandelijks te sturen.

In het activiteitenrapport vindt u de volgende informatie:

Apparaatgebruik

Hier ziet u de details van het apparaatgebruik van uw kind.

U kunt de details voor het apparaatgebruik van uw kind zien, zoals het totaalaantal uren dat het kind het apparaat heeft gebruikt en het aantal uren per dag.

Toezichtstatus

Hier ziet u het overzicht van de huisregels die u voor uw kind heeft opgegeven.

Zoekoverzicht

Hier ziet u de details van zoektermen die uw kind heeft gebruikt.

Video-overzicht

Hier ziet u de details van de online video's die uw kind heeft bekeken.

U kunt de details zien van de video's die uw kind heeft bekeken. Enkele details zijn de datum en tijd waarop de video is bekeken, de titel van de video en, indien beschikbaar, de categorie.

Weboverzicht

Hier worden de details van de webactiviteiten van uw kind weergegeven.

U kunt details zien van de website die uw kind heeft bezocht. Enkele details zijn de datum en tijd van het sitebezoek, het webadres en de categorie van elk website die het kind heeft bezocht.

App-overzicht

Hiermee kunt u de details bekijken van de apps die uw kind heeft gedownload op zijn/haar telefoons, tablets en Windows-apparaten met Android. Met deze functie kunt u het gebruik van bepaalde apps, zoals YouTube, Instellingen en Facebook, voor uw kinderen beperken. U kunt ook zien hoelang uw kinderen de verschillende apps gebruiken. Informatie over hoelang apps worden gebruikt, kan alleen worden opgehaald van apparaten met Android 8 of later.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v44716642