Iemand uitnodigen om Norton Family te delen

U kunt uw partner of een andere volwassene vragen om de internetactiviteiten van uw kind te beheren. Degene die u uitnodigt, kan zich in Norton Family registreren voor een nieuwe account, of zijn of haar bestaande Norton-account gebruiken om u en uw gezin te helpen met ouderlijk toezicht. Deze persoon kan al uw gezinsinstellingen bewerken, met uitzondering van uw profiel. Afhankelijk van uw situatie kunt u de uitgenodigde volwassene op elk moment uit uw gezinsinstellingen verwijderen.

U kunt niet iemand uitnodigen die deel uitmaakt van een andere Norton Family-account.

Laat anderen ouderlijk toezicht ervaren en zorg dat uw vrienden net zo goed worden beveiligd als u door Norton Family met hen te delen. Hieronder leest u hoe u dat kunt doen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40472772_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 12/11/2018