Voorkomen dat uw kinderen persoonlijke gegevens delen

Als uw kind persoonlijke gegevens op een beveiligde website verstuurt, blokkeert of volgt Norton Family deze activiteit standaard niet. De URL van een beveiligde website begint met https in plaats van http. Als uw kind bijvoorbeeld persoonlijke gegevens verstuurt via Gmail, volgt of blokkeert Norton Family deze activiteit niet. U moet dergelijke details in uw huisregels opnemen om te voorkomen dat uw kind persoonlijke gegevens deelt op een onveilige website. Norton Family kan deze pogingen dan blokkeren en u waarschuwen.

U kunt de Norton Family-website of ouderlijk toezicht van Norton Family voor Android gebruiken om persoonlijke gegevens op te geven en te blokkeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40471277_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/11/2018