De activiteiten van uw kind weergeven

In het deelvenster Activiteitenoverzicht ziet u een beknopt overzicht van de activiteiten die uw kind de laatste 7 dagen op zijn/haar apparaten heeft uitgevoerd. U kunt de activiteiten ook zien op de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android. Lees voor verdere hulp: De activiteiten van uw kind op Android weergeven

Voor optimaal gebruik van Norton Family vraagt u uw kinderen om de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

Verwante informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40471070_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/02/2018