Beheerdersaccounts in standaardgebruikersaccounts wijzigen op Windows

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met deze account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.

Beheerdersaccount in standaardaccount wijzigen op Windows

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Op Windows Vista en Windows 7 klikt u in het menu Start op Configuratiescherm en vervolgens op Gebruikersaccounts.

• Op Windows 8 of later zoekt en opent u Configuratiescherm in het scherm Start.

2. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Op Windows Vista en Windows 7 klikt u op Gebruikersaccounts en vervolgens op de account die u wilt wijzigen.

• Op Windows 8 of later klikt u op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht, op Gebruikersaccounts en vervolgens op Accounttype wijzigen.

3. Als u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd, typt u het wachtwoord ter bevestiging.

4. Klik op de account die u wilt wijzigen en dan op Het accounttype wijzigen.

5. Klik op Standaard en vervolgens op Accounttype wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40467375_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/11/2018