Apparaattoewijzingen bewerken op het apparaat van uw kind

U moet een apparaat aan uw kind koppelen om de internetactiviteiten van dat kind te volgen. Gebruik de onderstaande informatie om de toewijzing van een apparaat of gebruikersaccount op het apparaat van uw kind te wijzigen. Wanneer u een apparaat of een gebruikersaccount voor een kind opnieuw toewijst, wordt in Norton Family de nieuwe toewijzing gebruikt om het kind te volgen.

Met gebruikersaccounts kunnen meerdere mensen één computer delen. Ieder lid van uw gezin kan zich aanmelden bij Windows met zijn/haar eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Iedere gebruiker kan vervolgens zijn eigen, aangepaste instellingen hebben. Wanneer uw kinderen aparte gebruikersaccounts hebben, kan Norton Family ieder kind apart volgen.

Als uw computer één gebruikersaccount heeft, is dit een Beheerdersaccount. U kunt een standaardgebruikersaccount maken voor ieder kind dat de computer gebruikt. Zo kunt u voorkomen dat zij beheerderstaken uitvoeren, zoals het maken van nieuwe gebruikersaccounts.

Als uw kind een nieuwe Windows-gebruikersaccount maakt en zich op de computer aanmeldt met dit account, kan Norton Family de activiteiten van uw kind niet volgen. Als u het maken van nieuwe Windows-gebruikersaccounts wilt voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het kind een standaardgebruikersaccount heeft.

Als de Windows-gebruikersaccount van uw kind over beheerdersrechten beschikt, moet u deze account in een standaardgebruikersaccount wijzigen.

Beheerdersaccount in standaardaccount wijzigen op Windows 10/8/7

1. Open het Configuratiescherm.

2. Stel Categorie in voor de optie Weergeven op.

3. Klik onder Gebruikersaccounts op Accounttype wijzigen.

4. Selecteer in het venster Accounts beheren het gebruikersaccount dat u wilt wijzigen.

5. Klik op Het accounttype wijzigen.

6. Klik op Standaard in het venster Accounttype wijzigen.

7. Klik op Accounttype wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40467274
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019