Apparaattoewijzingen bewerken op het apparaat van uw kind

U moet een apparaat aan uw kind koppelen om de internetactiviteiten van dat kind te volgen. Gebruik de onderstaande informatie om de toewijzing van een apparaat of gebruikersaccount op het apparaat van uw kind te wijzigen. Wanneer u een apparaat of een gebruikersaccount voor een kind opnieuw toewijst, wordt in Norton Family de nieuwe toewijzing gebruikt om het kind te volgen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40467274
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 13/09/2019