Controleer de internetzoektermen die uw kind gebruikt

Toezicht op zoekacties wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Toezicht op zoekacties laat u de woorden, termen en zinsdelen zien waarnaar uw kinderen zoeken op hun apparaat, waardoor u inzicht krijgt in hun interesses en u hen kunt beschermen tegen ongepaste inhoud. Op Android wordt geen toezicht gehouden op zoekacties die worden gedaan via de Google-app. Voor optimale bescherming van Norton Family vraagt u uw kinderen om de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

Via Norton Family kunt u zoekfilters inschakelen op het apparaat van uw kind. U kunt deze filters gebruiken om expliciete ongeschikte content uit de zoekresultaten te verwijderen zodat uw kind veilig op internet kan zoeken. Wanneer u een zoekfilter inschakelt, wordt de functie Safe Search door Norton Family voor alle ondersteunde zoekmachines ingeschakeld.

Norton Family controleert en registreert de zoektermen van uw kind op de volgende zoekmachines:

• Ask

• YouTube

• Google

• Bing

• Yahoo

Toezicht op zoekacties inschakelen via de Norton Family-website

1. Meld u aan bij Norton Family.

2. Klik op het tabblad KINDEREN, selecteer een kind en klik vervolgens op het tabblad HUISREGELS.

3. U kunt TOEZICHT OP ZOEKACTIES starten of stoppen door de schakelaar Aan/uit op Uit of Aan te zetten.

4. Als u de huisregel Toezicht op zoekacties wilt bijwerken, klikt u op Instellingen voor huisregels en doet u het volgende:

• Klik op Ja of Nee om zoekfilters op populaire browsers in of uit te schakelen.

5. Klik op Opslaan.

Toezicht op zoekacties inschakelen via de Norton Family-app voor Android

1. Meld u aan bij de Norton Family-app in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Ga naar de tab REGELS.

4. Tik onder Activiteiten op Toezicht op zoeken.

5. U kunt Toezicht op zoeken starten of stoppen door op de knop Uit of Aan te tikken.

6. Selecteer of deselecteer de optie Filters inschakelen om deze Aan of Uit te zetten.

Verwante informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40464590_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 25/01/2018