Huisregels definiëren

Norton Family stelt standaardhuisregels in op basis van de leeftijd van een kind. Alle activiteiten die in strijd zijn met de huisregels, worden geblokkeerd. U ontvangt bovendien waarschuwingen zodat u kunt reageren. U kunt de standaardinstellingen op elk moment aanpassen, afhankelijk van de behoeften van uw kind. U kunt ook de Norton Family-app voor Ouderlijke controle voor Android gebruiken om de huisregels weer te geven of bij te werken. Lees voor meer informatie Huisregels definiëren via Android.

Voor optimale bescherming van Norton Family vraagt u uw kinderen om de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

Norton Family biedt de volgende huisregels om uw kinderen te beschermen op internet:

Verwante informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40464446_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/02/2018