Aanmelden bij uw Norton-account

Uw Norton-account helpt u bij het

• Beheren van uw abonnement
  • Bijwerken van uw persoonlijke informatie en factureringsgegevens
  • Zoeken van uw productsleutel
  • Activeren van de abonnementsverlenging
  • Activeren van cloudback-up
  • Toegang krijgen tot andere services en nog veel meer.

U zou al een account moet hebben wanneer u

• een Norton-product heeft geïnstalleerd of geactiveerd
  • een product heeft aangeschaft via Norton.com of een Norton-productabonnement heeft verlengd
  • zich voor Norton Family of Norton Safe Web heeft geregistreerd.
Afhankelijk van wat u wilt doen, selecteert u een van de volgende opties:

Meld u aan bij uw account

1. Ga naar my.Norton.com en klik op  Aanmelden.

2. Voer uw gebruikersnaam/e-mailadres in en klik op Doorgaan.
    Voor accounts die gemaakt zijn met een Apple ID of Gmail-adres of die hieraan zijn gekoppeld, gebruikt u dat account om de aanmeldingsprocedure te voltooien.

3. Voer het wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op de link Wachtwoord vergeten? om een nieuw wachtwoord in te stellen.

4. Wanneer u meerdere accounts ziet, selecteert u het account waarbij u zich wilt aanmelden en klikt u vervolgens op Doorgaan. Dit scherm wordt in de volgende gevallen weergegeven:

• U heeft meerdere accounts met dezelfde gebruikersnaam maar een ander wachtwoord.

• U gebruikt uw Norton-gebruikersnaam voor uw LifeLock-account of andersom.

5. Als u tweeledige authenticatie heeft ingesteld, voert u de code in die u heeft ontvangen. Klik vervolgens op Verifiëren.

Algemene problemen met uw account oplossen

Account is gekoppeld aan een oud e-mailadres waartoe u geen toegang heeft

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor hulp.

Account is tijdelijk geblokkeerd vanwege te veel mislukte aanmeldingspogingen

Wanneer u te vaak een verkeerd wachtwoord invoert, kan uw account tijdelijk worden geblokkeerd. We raden u aan een uur te wachten en u dan opnieuw aan te melden.

E-mail om wachtwoord opnieuw in te stellen niet ontvangen

Controleer of het door u ingevoerde e-mailadres juist is. Wanneer u de e-mail nog steeds niet heeft ontvangen, kijk dan in uw spammap. Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor meer hulp.

Hulp bij tweeledige authenticatie

Lees Tweeledige authenticatie voor uw Norton-account voor meer informatie over het inschakelen van tweeledige authenticatie en probleemoplossing.

Kan niet aanmelden vanwege fout

Ga naar de pagina Status van Norton-services om te controleren of er storingen in de backend zijn en probeer het later opnieuw. Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning voor meer hulp.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v53370843