Systeemvereisten

Norton Family is beschikbaar voor Windows, Android en iOS. U moet een internetverbinding hebben om Norton Family te installeren en gebruiken. Wanneer u met internet verbonden bent, controleert Norton Family automatisch op nieuwe updates en worden deze gedownload.

Dit zijn de aanbevolen systeemvereisten voor de installatie en het gebruik van Norton Family:

Voor Windows

Voor Android2

Voor iOS

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 10 (alle versies)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)1

• Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of later

• Microsoft Windows Vista (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of later*

• Microsoft Windows XP (alle 32-bits versies) met Service Pack 3 (SP 3) of later5

• Android v4.0 of later 6

• Huidige en laatste twee versies van Apple iOS

Hardwarevereisten

• 300 MHz of snellere processor

• 512 MB RAM (minimaal 256 MB)

• 200 MB beschikbare schijfruimte

• Processor van 550 MHz

• 256 MB RAM

• 3 MB vrije schijfruimte

Browserondersteuning

• Microsoft Internet Explorer 9.0 of hoger 1

• Mozilla Firefox 40.0 of later

• Google Chrome 32.0 of later

• Norton Family-browser

• Chrome voor Android versie 18.0.1025123 en hoger3

• Norton Family-browser4

1Metro-browser wordt niet ondersteund.

2Norton Family wordt niet ondersteund op deze Android-apparaten.

• Huawei

• Amazon-apparaten (Kindle/Fire)

Voor meer informatie raadpleegt u Apparaatmodellen of fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family.

3Als u alle content wilt volgen die uw kind online bekijkt, vraagt u hem of haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

4Lees voor uitgebreid toezicht Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind.

5De Norton Family-client krijgt de nieuwste productupdates (waaronder nieuwe functies) niet, die de klanten op ondersteunde versies van Windows 7 of later wel ontvangen. Het product kan alleen worden geüpgraded naar de laatst beschikbare versie met ondersteuning voor Windows XP/Vista.

6Functies voor toezicht op sms'en en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android. Voor meer informatie raadpleegt u Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40429065_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 22/05/2019