Systeemvereisten

Norton Family is beschikbaar voor Windows, Android en iOS. U moet een internetverbinding hebben om Norton Family te installeren en gebruiken. Wanneer u met internet verbonden bent, controleert Norton Family automatisch op nieuwe updates en worden deze gedownload.

Ouderlijke controle van Norton Family voor iOS ondersteunt momenteel toezicht op webactiviteiten, zoekacties, video's en locaties.

Dit zijn de aanbevolen systeemvereisten voor de installatie en het gebruik van Norton Family:

Voor Windows

Voor Android

Voor iOS

Besturingssystemen

• Microsoft Windows 10 (alle versies)1

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versies)1

• Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of later

• Microsoft Windows Vista (alle versies) met Service Pack 1 (SP 1) of later

• Microsoft Windows XP (alle 32-bits versies) met Service Pack 3 (SP 3) of later

• Android v4.0 of later

• iOS 9 of later

Hardwarevereisten

• 300 MHz of snellere processor

• 512 MB RAM (minimaal 256 MB)

• 200 MB beschikbare schijfruimte

• Processor van 550 MHz

• 256 MB RAM

• 3 MB vrije schijfruimte

Browserondersteuning

• Microsoft Internet Explorer 9.0 of hoger 1

• Mozilla Firefox 40.0 of later

• Google Chrome 32.0 of later

• Norton Family-browser

• Chrome voor Android versie 18.0.1025123 en hoger3

• Norton Family-browser2

1 Metro-browser wordt niet ondersteund.

2Lees voor uitgebreid toezicht Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind

3Als u alle inhoud wilt controleren die uw kind online bekijkt, vraagt u hem of haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

Verwante informatie

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40429065_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 25/01/2018