Systeemvereisten voor Norton Family

Norton Family is beschikbaar voor Windows, Android en iOS. U moet een internetverbinding hebben om Norton Family te installeren en gebruiken. Wanneer u met internet verbonden bent, controleert Norton Family automatisch op nieuwe updates en worden deze gedownload.

Om Norton Family te installeren, moet uw apparaat aan de volgende minimale systeemvereisten voldoen:

1Metro-browser wordt niet ondersteund.

2Norton Family wordt niet ondersteund op deze Android-apparaten.

• Huawei

• Amazon-apparaten (Kindle/Fire)

• Chromebook

Raadpleeg Apparaatmodellen of fabrikanten die niet worden ondersteund door Norton Family voor meer informatie.

3Als u alle content wilt volgen die uw kind online bekijkt, vraagt u hem of haar om alleen de Norton Family-browser te gebruiken.

4Lees Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind voor uitgebreid toezicht.

5De Norton Family-client krijgt de nieuwste productupdates (waaronder nieuwe functies) niet, die de klanten op ondersteunde versies van Windows 7 of later wel ontvangen. Het product kan alleen worden geüpgraded naar de laatst beschikbare versie met ondersteuning voor Windows XP/Vista.

6Functies voor toezicht op sms'en en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android. Raadpleeg Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40429065
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 08/05/2020