Activeer uw Norton-abonnement

Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw computer beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Als u een product in de winkel heeft gekocht, moet u een Norton-account aanmaken of het gekochte product aan uw bestaande account toevoegen. Lees voor gedetailleerde stappen Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht.

Windows en Mac

1. Open uw Norton-apparaatbeveiliging.
  2. Klik op Nu activeren.
  3. Meld u aan bij uw Norton-account en volg onderstaande stappen, afhankelijk van hoe u uw abonnement activeert.
    • Selecteer de licentie: als u al een geldig abonnement in uw account heeft, worden de details met de vervaldatum weergegeven. Selecteer het abonnement en klik op Volgende.
    • Voer een sleutel in: als u een nieuwe productsleutel heeft gekocht, klikt u op Een sleutel of pincode invoeren. Voer uw productsleutel van 25 tekens in en klik op Volgende.
    • Koop een abonnement: als u nog geen abonnement heeft, klikt u op Een abonnement kopen en volgt u de instructies op het scherm om de aankoop af te ronden.

Android

1. Open de Norton 360-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Aanmelden en meld u aan met uw Norton-accountgegevens.
  3. Selecteer in de lijst met actieve abonnementen het abonnement dat u wilt gebruiken en tik op Volgende.

iOS

1. Open de Norton 360-app op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Een abonnement inwisselen.
  3. Selecteer een optie op basis van hoe u het product heeft gekocht.
    • Aanmelden met Norton-account
    • Herstellen via App Store
    • Aanmelden bij uw serviceprovider

Opmerking

• Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activering uit te voeren.
  • Als u het bericht ziet dat er geen licentie beschikbaar is, is het abonnement in uw account waarschijnlijk verlopen of heeft u zich aangemeld met een account zonder geldig abonnement.
  • Lees Norton Utilities Premium of Norton Utilities Ultimate activeren voor instructies over het activeren van uw Norton Utilities-product.

Video: Uw Norton-bescherming activeren met behulp van een productsleutel

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 09/10/2023