Ik wil mijn Norton-product activeren of verlengen

Met een geldig Norton-abonnement is uw beveiliging altijd up-to-date. Om ervoor te zorgen dat u alle Norton-functies kunt blijven gebruiken en uw computer beveiligd blijft, moet u uw abonnement activeren of verlengen voordat de proef- of abonnementsperiode afloopt.

Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activerings- of verlengingsprocedure uit te voeren. U kunt ook de Automatische verlengingsservice van Norton gebruiken voor ononderbroken bescherming.

Selecteer een van de volgende manieren om uw abonnement te activeren of te verlengen:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v24808774
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 20/04/2020