Veelvoorkomende problemen met Norton Family op uw iOS-apparaat oplossen

Met Norton Family kunnen uw kinderen veilig surfen op hun iOS-apparaten terwijl u op de hoogte blijft van hun activiteiten. Zo kunt u hen de goede kant op sturen wanneer dat nodig is. Hieronder ziet u enkele veelvoorkomende problemen met betrekking tot Norton Family voor iOS en de stappen om deze problemen te verhelpen.

Geïnstalleerde apps verdwijnen van het iOS-apparaat van mijn kind

Tijdens de gebruiksbeperking voor het iOS-apparaat van uw kind of wanneer u Direct vergrendelen activeert, verbergt Norton Family de apps die via de App Store zijn geïnstalleerd, waaronder Norton Family en enkele standaardapps.
In tegenstelling tot Android-apparaten wordt het iOS-apparaat van uw kind niet volledig vergrendeld. Zodra de gebruiksbeperking afloopt of wanneer u het apparaat ontgrendelt, krijgt uw kind alle verborgen geïnstalleerde apps inclusief de Norton Family-app terug.
De apps kunnen alfabetisch worden gerangschikt. Laat uw kind weten dat dit normaal is en dat zijn apps niet zijn verwijderd. Raad uw kind ook aan geen mappen te gebruiken om de apps te groeperen.

Apps worden niet zichtbaar, zelfs niet na afloop van de gebruiksbeperking of na het ontgrendelen

Dit probleem kan optreden vanwege bepaalde netwerkproblemen. Ga als volgt te werk om dit probleem te verhelpen:
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer het kind van wie het apparaat dit probleem heeft.
  3. Klik op de optie Apparaat van kind vergrendelen en dan op Vergrendelen.
  4. Klik op de optie Apparaat van kind ontgrendelen op het profiel van uw kind en vervolgens op Ontgrendelen.

Sommige functies voor toezicht werken niet op het iOS-apparaat van mijn kind

Als u denkt dat uw kind toch toegang heeft tot de geblokkeerde content, controleer dan het volgende:
  • U heeft bepaalde functies ingesteld op het iOS-apparaat van uw kind om Norton Family optimaal te benutten. Lees Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind voor meer informatie.
  • U heeft het beperkingsniveau ingesteld op basis van de leeftijd van uw kind.
  • Het kind heeft niet aan de instellingen gezeten die voor het Norton Family-toezicht zijn vereist.
    U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken. Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u Meldingen voor ouders via de app inschakelen om direct waarschuwingen te ontvangen over Toezicht op tijd en pogingen tot onbevoegde wijzigingen.
  • Het kind gebruikt alleen de Norton Family-browser om te surfen.
  • De huisregel is ingeschakeld en geconfigureerd met de benodigde instellingen.

Ik heb problemen met het installeren van een profiel op het apparaat van mijn kind

Dit probleem kan zich voordoen wanneer u al een profiel op het apparaat heeft geïnstalleerd. Lees voor meer informatie en oplossingen Problemen met profielinstallatie oplossen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v131388548
Besturingssysteem: iOS