Norton Family instellen op apparaat van ouder

U kunt de Norton Family-app op uw Android- of iOs-apparaat downloaden en instellen om direct waarschuwingen en meldingen over de activiteiten van uw kind te ontvangen. U kunt de app ook gebruiken om uw gezinsinstellingen te bekijken en nog veel meer. U kunt ook inloggen op het Android-apparaat van uw kind in de modus Ouder om de activiteiten en waarschuwingen te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130360089_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 17/05/2019