Norton Family instellen op het apparaat van een ouder

U kunt de Norton Family-app op uw Android- of iOs-apparaat downloaden en instellen om direct waarschuwingen en meldingen over de activiteiten van uw kind te ontvangen. U kunt de app ook gebruiken om uw gezinsinstellingen te bekijken en nog veel meer. U kunt u ook aanmelden op het Android-apparaat van uw kind in de modus Ouder om de activiteiten en waarschuwingen te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130360089
Besturingssysteem:
Laatste wijziging: 08/07/2019