Categorisering van websites betwisten

Op basis van de webhuisregel die u instelt, wordt een website die tot een specifieke categorie behoort door Norton Family geblokkeerd of toegestaan. Misschien bent u het soms niet eens met de categorisering van een website. Een site kan verkeerd worden gecategoriseerd door een menselijke fout of als de inhoud van de site is gewijzigd en de bestaande categorie niet langer van toepassing is. Gebruik in dat geval de onderstaande informatie om een verzoek in te dienen om de categorisering van de site te wijzigen.

De Norton-website gebruiken

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Klik onder de tegel WEB op Details weergeven.

4. Klik op de ingang voor de websiteactiviteit die u wilt betwisten of laten wijzigen op en vervolgens op Categorie betwisten.

5. Voeg toepasselijke categorieën voor de website toe of verwijder deze.

6. Geef in het kort aan waarom de website in de door u geselecteerde categorie zou moeten staan.

7. Klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128056427_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 09/11/2018