Stel Direct vergrendelen en pincode in.

Direct vergrendelen is een functie waarmee u alle apparaten van uw kind die met internet zijn verbonden, kunt beperken. Hoe de functie werkt, is afhankelijk van het type apparaat van uw kind. Als Direct vergrendelen is ingeschakeld, wordt het vergrendelingspictogram op het profiel van uw kind rood.

Met een pincode kan uw kind zijn/haar Android-apparaat in noodgevallen ontgrendelen, zelfs als de tijdslimiet is bereikt. Dezelfde pincode wordt gebruikt voor Direct vergrendelen.

U kunt zich bij Norton aanmelden of de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht gebruiken om Direct vergrendelen in of uit te schakelen en om uw pincode in te stellen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v128027590_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 16/04/2019