Hoe kan uw kind bellen of gebeld worden wanneer het apparaat wordt vergrendeld?

Het apparaat van uw kind wordt vergrendeld wanneer u Direct vergrendelen inschakelt of wanneer de tijdslimiet voor gebruik van het apparaat is bereikt. Zodra het apparaat is vergrendeld, kan uw kind de geïnstalleerde apps niet meer gebruiken en alleen bellen met de toegestane contactpersonen die u heeft ingesteld. Gebruik de onderstaande informatie om uw kinderen te leren hoe ze tijdens deze periode kunnen bellen met toegestane contactpersonen.

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Tik op het vergrendelde scherm van het apparaat op Toegestane contacten.

• Open de Norton Family-app, tik op en vervolgens op Toegestane contacten.

2. Tik in het scherm Toegestane contacten op de gewenste contactpersoon.

3. Wanneer een kind vanaf het vergrendelde scherm een toegestane contactpersoon belt, kan het lijken alsof de telefoon-app is geblokkeerd. De oproep blijft echter actief en zichtbaar in het meldingsgebied, zoals in het onderstaande voorbeeld te zien is.

Indien nodig kan uw kind het apparaat ook ontgrendelen met behulp van de pincode die u heeft ingesteld. Volg de onderstaande stappen om de pincode weer te geven.

De pincode weergeven via de Norton-website

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Klik onder de tegel TIJD op en klik vervolgens op onder het venster PINCODE.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126962008_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/11/2018