Uw Norton Family-account verwijderen

Als u de Norton Family-service niet meer gebruikt, kunt u deze op elk gewenst moment verwijderen via de Norton Family-website. Houd rekening met het volgende voordat u begint:

• Alle apparaten die aan uw account zijn gekoppeld, worden losgekoppeld wanneer u uw account verwijdert.

• Alle beschermingsinstellingen en activiteitenrapporten van uw kind gaan verloren.

• U moet de Norton Family-toepassing handmatig verwijderen van al uw apparaten.

De Norton Family-website gebruiken

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op uw profielpictogram.

3. Klik op en vervolgens op Profiel bewerken.

4. Klik onderaan het venster Profiel bewerken op Mijn Norton Family-account verwijderen.

5. Voer het wachtwoord van uw Norton-account in en klik vervolgens op Bevestigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v126806945
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019