Aankondiging einde levensduur voor Norton Family Freemium

Vanaf 24 januari 2018 is Norton Family niet langer beschikbaar als gratis abonnement. Als u uw apparaten, zoals Windows-pc, Android of iPhone, wilt blijven beschermen, kunt u een Norton Family Premier-abonnement aanschaffen of Norton Family Premier 30 dagen uitproberen.

Waarom neemt Symantec Norton Family Freemium uit de handel?

• Symantec neemt het abonnementsaanbod in de Norton-portfolio geregeld onder de loep en heeft besloten om de gratis versie van Norton Family stop te zetten. Zo kunnen wij ons beter richten op de juiste bescherming en optimale waarde voor onze klanten.

We hebben een gratis upgrade naar Norton Family Premier voor 6 maanden aan uw account toegevoegd. Aan het eind van deze periode kunt u uw Norton Family Premier-abonnement verlengen. Tot die tijd hoeft u verder niets te doen om uw huidige Norton Family-functies te behouden.

Wat is het effect van deze aankondiging op mijn bestaande gratis Norton Family-abonnement?

• Uw abonnement wordt gratis bijgewerkt naar een Norton Family Premier-abonnement van 6 maanden.

Norton Family Free-gebruikers kunnen ook met een korting tot 80% het volledige abonnement aanschaffen (korting varieert per regio).

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125900191_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows
Laatste wijziging: 13/02/2018