De locatie van uw kind weergeven met behulp van Norton Family

Toezicht op locatie wordt ondersteund op Android-telefoons, Android-tablets, iPhones en iPads. Voor Android is deze functie alleen beschikbaar in de VS, Canada, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan. Voor iOS is deze functie momenteel alleen beschikbaar in de VS, het VK, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Indonesië en Hongkong.

Via het activiteitenrapport voor locatie kunt u volgen waar uw kinderen zijn, zodat u weet dat ze veilig zijn wanneer ze hun apparaat bij zich hebben.

De nauwkeurigheid van de locatie is afhankelijk van de netwerkgegevens en andere factoren, waaronder atmosferische effecten en de kwaliteit van de ontvanger. Als uw apparaat GPS en draadloze verbinding ondersteunt, kan de nauwkeurigheid tot enkele meters worden beperkt waardoor u betere resultaten krijgt.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.