De videoactiviteit van uw kind bekijken met behulp van Norton Family

Videotoezicht wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en -tablets, iPhones en iPads.

Het rapport met videoactiviteiten laat zien welke video's uw kind op internet heeft bekeken. Norton Family houdt toezicht op de videoactiviteiten van uw kind op de volgende websites voor videohosting en registreert deze:

• YouTube
  • Hulu (alleen op Windows-computers)

Wanneer uw kinderen YouTube-afspeellijsten in Chrome kijken op een Android-telefoon of -tablet, wordt de adresbalk automatisch verborgen. In dit geval kan Norton Family de individuele video's in dergelijke afspeellijsten niet als afzonderlijke activiteiten controleren en rapporteren. Voor optimaal gebruik van Norton Family moeten uw kinderen de Norton Family-browser gebruiken voor alle online activiteiten op hun mobiele apparaten.

U kunt de Norton-website of de app Norton Family voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Meld u aan bij uw account.

• Open de app Norton Family voor ouders op iOS.

2. Selecteer het kind van wie u de videoactiviteit wilt zien.

3. In de sectie Video ziet u de meest recente video's die uw kind heeft gekeken.

4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.

5. Voer een of een combinatie van de volgende handelingen uit om de webactiviteiten te filteren:

• Klik op Alle apparaten om de activiteiten op basis van een apparaat te filteren.

• Kies de tijdlijn voor het rapport. U kunt filteren op activiteiten van de huidig dag of van de afgelopen 7, 14 of 30 dagen.

6. Als u meer wilt weten over een activiteit, klik dan op Meer weergeven
    • Om het rapport van Norton Safe Web voor deze website te bekijken klikt u op de link van de Norton-beoordeling.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Ga naar het tabblad Activiteit.

4. Tik in de lijst op Video.

5. Tik op het tijdvakje om de video's weer te geven die tijdens een specifieke periode zijn bekeken.