De zoekactiviteiten van uw kind weergeven

Toezicht op zoeken wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en tablets, evenals iPhone en iPad.

Het rapport met zoekactiviteiten laat de zoektermen zien die uw kind heeft gebruikt om in populaire zoekmachines, zoals Google en Yahoo, te zoeken. U ziet ook een beknopt overzicht van de termen en woordcombinaties waarop uw kind het meest heeft gezocht om hier een beter inzicht in te krijgen.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125453224
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019