De zoekactiviteiten van uw kind weergeven met behulp van Norton Family

Toezicht op zoeken wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons, tablets, iPhones en iPads.

Het rapport met zoekactiviteiten laat de zoektermen zien die uw kind heeft gebruikt om te zoeken in populaire zoekmachines, zoals Google en Yahoo. U ziet ook een beknopt overzicht van de termen en woordcombinaties waarop uw kind het meest heeft gezocht voor een beter inzicht in het zoekgedrag van uw kind.

U kunt de website Norton Family of de app Norton Family voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Norton-website of Norton Family-app voor iOS

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Meld u aan bij uw account.

• Open de app Norton Family voor ouders op iOS.

2. Selecteer het kind van wie u de zoekactiviteit wilt bekijken.

3. In de sectie Zoeken ziet u de trefwoorden die uw kind vaak heeft gebruikt.

4. Klik op Details weergeven voor een gedetailleerd rapport.

5. Voer een of een combinatie van de volgende handelingen uit om de zoekactiviteiten te filteren:

• Klik op Alle apparaten om de activiteiten op basis van een apparaat te filteren.

• Kies de tijdlijn voor het rapport. U kunt filteren op activiteiten van de huidig dag of van de afgelopen 7, 14 of 30 dagen.

6. Bekijk de zoekactiviteiten die uw kind tijdens deze periode heeft uitgevoerd.

De Norton Family-app voor ouderlijk toezicht voor Android

1. Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht in de modus Ouder.

2. Tik op het kind van wie u de zoekactiviteit wilt bekijken.

3. Ga naar het tabblad Activiteit.

4. Tik in de lijst op Zoektermen.

5. Tik op het tijdvakje om de zoektermen weer te geven die tijdens een specifieke periode zijn gebruikt.