De webactiviteit van uw kind weergeven

Het webactiviteitenrapport laat zien welke websites uw kind heeft bezocht of heeft geprobeerd te openen. U kunt hier ook andere details vinden, zoals het aantal keren dat uw kind die website heeft bezocht, het apparaat dat uw kind heeft gebruikt om toegang te krijgen tot die website en de Norton-classificatie voor die website. Afhankelijk van uw situatie kunt u de toegang tot de website blokkeren of toestaan, wanneer u maar wilt.

Mogelijk merkt u na de installatie van VPN meer internetwaarschuwingen van de iOS-apparaten van uw kind. Sommige van deze waarschuwingen worden intern door de app op de achtergrond geactiveerd, waar het kind geen controle over heeft.

U kunt de Norton-website of Norton Family-app voor ouders gebruiken om de activiteiten van uw kind te bekijken.

Op basis van de webhuisregel die u instelt, wordt een website die tot een specifieke categorie behoort door Norton Family geblokkeerd of toegestaan. Misschien bent u het soms niet eens met de categorisering van een website. Een site kan verkeerd worden gecategoriseerd door een menselijke fout of als de inhoud van de site is gewijzigd en de bestaande categorie niet langer van toepassing is. Gebruik in dat geval de onderstaande informatie om een verzoek in te dienen om de categorisering van de site te wijzigen.

De Norton-website gebruiken

1. Meld u aan bij Norton.

2. Selecteer het kind voor wie u instellingen wilt beheren.

3. Klik onder de tegel WEB op Details weergeven.

4. Klik op de ingang voor de websiteactiviteit die u wilt betwisten of laten wijzigen op en vervolgens op Categorie betwisten.

5. Voeg toepasselijke categorieën voor de website toe of verwijder deze.

6. Geef in het kort aan waarom de website in de door u geselecteerde categorie zou moeten staan.

7. Klik op Opslaan.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125440172
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/06/2019