Problemen met het downloaden van Norton Family verhelpen

Als de download van de Norton Family-toepassing mislukt of als u het bericht 'Kan niet doorgaan' ziet, kan dit de volgende redenen hebben:

• Een tijdelijk probleem met verbinding met onze servers. Dit wordt automatisch opgelost, dus probeer later opnieuw te downloaden.

• Op uw apparaat is een beveiligingsprogramma van een derde partij geïnstalleerd, dat van invloed is op de communicatie met of download van Norton Family. U lost dit probleem op door het beveiligingsprogramma uit te schakelen en Norton Family te downloaden. Als het probleem zich blijft voordoen, verwijdert u het beveiligingsprogramma van de derde partij van het apparaat en downloadt u de Norton Family-toepassing door u aan te melden bij uw account.