Aan de slag met Norton Family

Als u niet zeker weet hoe u uw kinderen kunt beschermen wanneer ze online gaan, is hier hulp! We helpen u zodat u binnen afzienbare tijd aan de slag kunt en bieden alles wat u nodig heeft om uw gezin te beschermen tegen internetgevaren en aanstootgevende content. We zorgen er zelfs voor dat uw kinderen geen vertrouwelijke gegevens doorgeven via internet.

Gebruik de onderstaande informatie om Norton Family in te stellen en uw kinderen veilig te laten internetten. Het is gemakkelijk en er zijn maar drie stappen. U kunt Norton Family ook op uw mobiele apparaat configureren om direct waarschuwingen te ontvangen en wanneer u maar wilt uw gezinsinstellingen te wijzigen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v122685181
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/06/2019