Aan de slag met Norton Family

Norton Family biedt uw kinderen de mogelijkheid om vrij het web te verkennen, terwijl u wordt geïnformeerd over waar en wanneer ze online tijd doorbrengen.

Gebruik de onderstaande informatie om Norton Family in te stellen en uw kinderen veilig te laten surfen. U kunt Norton Family ook op uw mobiele apparaat configureren om direct waarschuwingen te ontvangen en wanneer u maar wilt uw gezinsinstellingen te wijzigen. Lees voor meer informatie Norton Family instellen op het apparaat van een ouder.

U kunt contact opnemen met andere gebruikers via Norton Community om uw bescherming of andere aspecten van ouderlijk toezicht te bespreken. U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

Video: How to install Norton Family on your device

Deze video's zijn alleen beschikbaar in het Engels.

iOS

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v122685181
Besturingssysteem: Android, ios, windows
Laatste wijziging: 03/09/2020