Aan de slag met Norton Family

Als u niet zeker weet hoe u uw kinderen kunt beschermen wanneer ze online gaan, is hier hulp! We helpen u zodat u binnen afzienbare tijd aan de slag kunt en bieden alles wat u nodig heeft om uw gezin te beschermen tegen internetgevaren en ongepaste inhoud. We zorgen er zelfs voor dat uw kinderen geen vertrouwelijke gegevens doorgeven via internet.

Gebruik de onderstaande informatie om Norton Family in te stellen en uw kinderen veilig te laten internetten. Het is gemakkelijk en er zijn maar drie stappen. U kunt Norton Family ook op uw mobiele apparaat configureren om direct waarschuwingen te ontvangen en wanneer u maar wilt uw gezinsinstellingen te wijzigen.

U kunt contact opnemen met andere gebruikers via Norton Community om uw bescherming of andere aspecten van ouderlijk toezicht te bespreken. U vindt ons ook op Twitter of Facebook.

Video: Norton Family op uw apparaat installeren

Deze video's zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v122685181
Besturingssysteem: Android, ios, windows
Laatste wijziging: 03/05/2020