Problemen met profielinstallatie oplossen

Gebruik de onderstaande informatie om problemen die kunnen optreden bij de profielinstallatie op het apparaat van uw kind op te lossen.

Dit bericht wordt weergegeven als er al een ander MDM-profiel op het apparaat is geïnstalleerd. Volg deze stappen om het bestaande profiel te verwijderen en een Symantec-profiel toe te voegen.

• Open de app Instellingen.

• Tik op Algemeen > Apparaatbeheer of Profiel > Beheerprofiel.

• Tik op het bestaande profiel en verwijder het.

• Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

• Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Dit gebeurt als de MDM-server onbereikbaar is of vanwege een verbindingsprobleem niet op verzoeken reageert. Probeer het over enkele ogenblikken opnieuw door deze stappen te volgen:

• Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

• Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Controleer de internetverbinding van uw apparaat en probeer het opnieuw door deze stappen te volgen:

• Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

• Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

De Norton Family-server is momenteel mogelijk niet beschikbaar. Probeer het profiel over enkele ogenblikken opnieuw te installeren.

• Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

• Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Als u een leeg scherm ziet in uw app Instellingen, probeert u het profiel te installeren door deze stappen te volgen:

• Open de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht.

• Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Dit kan voorkomen als gevolg van back-endproblemen, bijvoorbeeld:

• Certificaat is niet gekoppeld aan de omgeving

• Profiellijst komt niet overeen met de omgeving

• Er is een conflict tussen het bestaande MDM-profiel en het nieuwe.

Probeer het profiel over enkele ogenblikken opnieuw te installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v120880406
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 18/07/2019