Problemen met profielinstallatie verhelpen

Gebruik de onderstaande informatie om problemen die kunnen optreden bij de profielinstallatie op het apparaat van uw kind op te lossen.

Dit bericht wordt weergegeven als er al een ander MDM-profiel op het apparaat is geïnstalleerd. Volg deze stappen om het bestaande profiel te verwijderen en het Norton-profiel toe te voegen.

• Open de app Instellingen.
  • Tik op Algemeen > Apparaatbeheer of Profiel > Beheerprofiel.
  • Tik op het bestaande profiel en verwijder het.
  • Open de Norton Family-app.
  • Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Dit gebeurt als de MDM-server onbereikbaar is of vanwege een verbindingsprobleem niet op verzoeken reageert. Probeer het later opnieuw door deze stappen te volgen:

• Open de Norton Family-app.
  • Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Controleer de internetverbinding van uw apparaat en voer de volgende stappen uit:

• Open de Norton Family-app.
  • Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.
Server_Unavailbale

Er is een probleem tijdens het maken van verbinding met onze servers. Probeer het later opnieuw.

• Open de Norton Family-app.
  • Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Als u een leeg scherm ziet in uw app Instellingen, volg dan deze stappen om het profiel te installeren:

• Open de Norton Family-app.
  • Tik op het menupictogram, tik op Profiel installeren en volg de instructies op het scherm.

Dit kan voorkomen als gevolg van back-endproblemen zoals:

• Het certificaat is niet gekoppeld aan de omgeving
  • De profiellijst komt niet overeen met de omgeving
  • Er is een conflict tussen een bestaand MDM-profiel en het nieuwe.

Probeer het profiel later opnieuw te installeren.

MDM_Install_Error Wanneer een bestaande app van derden op het apparaat de ScreenTime-API gebruikt, mislukt de installatie van het MDM-profiel van Norton Family met de melding Beheer van mobiele apparaten is niet toegestaan.
MDM-registratie kan ook mislukken als er al een ander MDM-profiel op het apparaat is geïnstalleerd.

Apple biedt momenteel geen ondersteuning voor MDM-registraties op apparaten met ScreenTime-API-registraties en omgekeerd. Controleer of u een app heeft geïnstalleerd die ScreenTime-registratie gebruikt.