Belangrijke update voor de sms- en oproepfunctie van Norton Family

Vanwege beleidswijzigingen van Google zijn de functies voor toezicht op sms'en en de functie waarmee ouders kunnen voorkomen dat kinderen bellen of gebeld worden tijdens de gebruiksbeperking, momenteel uitgeschakeld.

Dit is van invloed op twee kernfuncties van Norton Family op Android:

• Vanaf nu kunnen kinderen iedereen bellen of door iedereen worden gebeld tijdens de periodes voor Gebruiksbeperking of Direct vergrendelen. Vanwege de recente beleidswijzigingen van Google heeft Norton Family geen toestemming om oproepen te beperken tot mensen in de lijst met contactpersonen voor noodgevallen.

• Sms-toezicht is momenteel niet beschikbaar. Als gevolg kunt u geen toezicht houden op de berichten die uw kind met zijn/haar vrienden uitwisselt.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119791613
Besturingssysteem: Android