Andere producten

Hoe gebruik ik de functie Direct vergrendelen?

Met Direct vergrendelen kunt u het gebruik van apparaten met een internetverbinding voor uw kinderen beperken. Hoe de functie werkt, is afhankelijk van het type apparaat van uw kind. Als Direct vergrendelen is ingeschakeld, wordt het vergrendelingspictogram op het profiel van uw kind rood.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v119791580_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 19/11/2018