Norton Family updaten naar de nieuwste versie

Om Norton Family optimaal te kunnen gebruiken moet u zorgen dat u de nieuwste versie van de Norton Family-app op alle apparaten in uw account heeft. U kunt gratis updaten naar de nieuwste versie mits u een actief abonnement heeft. Als uw apparaat een internetverbinding heeft, controleert Norton Family geregeld op updates en kan automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als uw apparaat langere tijd geen internetverbinding heeft of als u problemen ondervond met automatische updates, volgt u de onderstaande instructies om Norton Family handmatig bij te werken.

Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om Norton Family naar de nieuwste versie te kunnen updaten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v118730316
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 18/07/2019