Norton Family updaten naar de nieuwste versie

Zorg dat u de nieuwste versie van de Norton Family-app op alle apparaten in uw account heeft om Norton Family optimaal te kunnen gebruiken U kunt gratis updaten naar de nieuwste versie mits u een actief abonnement heeft. Als uw apparaat een internetverbinding heeft, controleert Norton Family geregeld op updates en kan automatisch worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als uw apparaat langere tijd geen internetverbinding heeft of als u problemen ondervond met automatische updates, volgt u de onderstaande instructies om Norton Family handmatig bij te werken.

Uw apparaat moet met internet zijn verbonden om Norton Family naar de nieuwste versie te kunnen updaten.

Windows

1. Meld u aan bij uw account.

2. Selecteer het kind dat dit apparaat gebruikt.

3. Klik op Apparaat toevoegen.

4. Uw besturingssysteem wordt automatisch door Norton Family gedetecteerd. Als u op de computer zit die uw kind gebruikt, klikt u op Ja, dit is het apparaat van kind. Klik vervolgens op Downloaden.
    Als u Norton Family op een ander apparaat wilt installeren, selecteert u Nee, dit is niet het apparaat van kind.
    U kunt ook een downloadlink verzenden door een e-mailadres in te voeren en de link vervolgens te openen op het apparaat waarop u Norton Family wilt installeren.

5. Klik op het gedownloade installatiebestand of voer dit uit.

Norton-downloadbeheer installeert Norton Family automatisch op het apparaat.

6. Lees de licentieovereenkomst en klik op Akkoord en installeren.

Het apparaat wordt automatisch aan uw account gekoppeld.

7. Klik op Doorgaan.

8. Klik in het venster Accounts bewerken op Bewerken naast het kind aan wie u dit apparaat wilt toewijzen.

9. Klik op meldt zich aan als en kies de account die het kind gebruikt om zich op dit apparaat aan te melden. Als uw kind meerdere gebruikersaccounts heeft, moet u het kind voor al die gebruikersaccounts selecteren.

10. Klik op Opslaan > OK.

Android

1. Open de Google Play Store-app op uw mobiele apparaat.

2. Tik in de rechterbovenhoek op het profielpictogram.

3. Tik op Apps en apparaat beheren en vervolgens op Beheren.

4. Zoek de Norton Family-app voor ouderlijk toezicht en tik op Updaten.

iOS

1. Open de App Store.

2. Tik in de rechterbovenhoek op het profielpictogram.

3. Klik naast Norton Family op Updaten.

4. Tik op Installeren en volg de instructies op het scherm om een profiel te installeren en beperkingen in te stellen. U moet een profiel installeren om Direct vergrendelen te kunnen gebruiken op iOS-apparaten. Lees Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind voor meer informatie.