De betekenis van Norton Family-waarschuwingen

Functies voor toezicht op sms en oproepen blokkeren zijn momenteel uitgeschakeld op Android.

Afhankelijk van het toezichtniveau dat u instelt, wordt u door Norton Family gewaarschuwd als de activiteiten van uw kind op een apparaat niet aan de huisregels voldoen. U kunt bijvoorbeeld waarschuwingen ontvangen als uw kind probeert geblokkeerde websites te bezoeken of persoonlijke gegevens verstuurt.

Als u een waarschuwing ontvangt, kunt u kiezen wat voor actie u wilt ondernemen. Probeert uw kind bijvoorbeeld een geblokkeerde website te bezoeken, dan kunt u besluiten dit toe te staan en de site aan uw lijst met goedgekeurde sites toevoegen.

Waarschuwingen worden per kind gegroepeerd. Zo kunt u zien wie de actie heeft uitgevoerd waardoor de waarschuwing werd gegenereerd. Een oranje uitroepteken () op de profielavatar van uw kind wijst op het volgende:

• Norton Family is op geen enkel apparaat van uw kind geïnstalleerd.

• Het kind is aan geen enkel apparaat toegewezen.

Een groen teken () naast het fotopictogram van uw kind geeft aan dat uw kind online is. Als uw kind een bericht verstuurt of om toestemming verzoekt, wordt een berichtpictogram naast de waarschuwing weergegeven. Klik op het berichtpictogram om het bericht te lezen.

De tijd die voor alle activiteit wordt gerapporteerd, is gebaseerd op de tijdzone-instellingen van uw profiel. Als u zich bijvoorbeeld in New York (Eastern Standard Time) bevindt en uw kind is in Californië (Pacific Standard Time), dan krijgt de activiteit voor het kind een tijdstempel gebaseerd op Eastern Standard Time.

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de waarschuwingen en het activiteitenrapport te bekijken. Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u Meldingen voor ouders via de app in het bewerkingsvenster voor het kindprofiel inschakelen om direct waarschuwingen te ontvangen over Toezicht op tijd en pogingen tot onbevoegde wijzigingen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117721650_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 20/05/2019