Probleem oplossen waarbij Norton Family het apparaat van uw kind niet langer controleert

Het Norton Family-team heeft een bekend probleem geïdentificeerd dat bij een klein aantal klanten optrad.

Door een update van de infrastructuur van de Norton Family-database die op 30 april 2016 is uitgevoerd, heeft een klein aantal klantenaccounts de mogelijkheid om de apparaten van het kind te controleren verloren. Ook is de activiteitsgeschiedenis van het kind gedeeltelijk verloren gegaan.

Er is een e-mail verstuurd naar de klanten bij wie dit probleem is opgetreden. Deze e-mail bevat instructies om de activiteiten van het kind op alle apparaten te blijven controleren.

Als u wilt dat Norton Family de activiteiten van uw kind op alle apparaten blijft controleren, moet u Norton Family verwijderen en opnieuw installeren op alle apparaten die u wilt controleren. Als u geen actie onderneemt, wordt het apparaat niet gecontroleerd.

Afhankelijk van uw apparaat voert u een van de volgende handelingen uit:

Als u deze stappen voor 30 april heeft uitgevoerd, ontbreken alleen de tijdrapporten van uw eerdere activiteitsgeschiedenis. Als u deze stappen echter na 30 april 2016 uitvoert, kunt u alle voorgaande activiteitsgeschiedenis verliezen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v117387052_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows
Laatste wijziging: 17/08/2018