Norton Family instellen op de iPhone of iPad van uw kind

Als u optimaal wilt profiteren van Norton Family Ouderlijk toezicht, moet u bepaalde functies op de iOS-apparaten van uw kinderen instellen. Als u toezicht wilt houden op de sites die ze online bezoeken, moet u ook alle browsers op hun iOS-apparaten uitschakelen, met uitzondering van de Norton Family-browser.

Stel alle volgende functies in op het iOS-apparaat van ieder kind om optimaal te profiteren van Norton Family Ouderlijk toezicht en uw kinderen te beschermen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v116875818_nortonfamily_help_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 11/01/2019