Beperkingen instellen op iOS

Stel beperkingen in op het iOS-apparaat van uw kind om de beste bescherming van Norton Family te verkrijgen. Hiermee wordt voorkomen dat uw kinderen een bepaalde browser of app gebruiken waarop Norton Family geen toezicht heeft, of dat ze Norton Family verwijderen. Het wordt aanbevolen direct beperkingen in te stellen voordat uw kinderen het apparaat in gebruik nemen. Ook moet u alle browsers behalve Norton Family voor uw kind beperken.

Beperkingen instellen op iOS

1. Tik op de pagina Apps op Instellingen.

2. Tik op de pagina Instellingen op Algemeen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als Beperkingen is uitgeschakeld, tikt u op Beperkingen > Schakel beperkingen in en maakt u een toegangscode van 4 cijfers.

• Als Beperkingen is ingeschakeld, tikt u op Beperkingen en voert u uw toegangscode van 4 cijfers in.

4. Doe het volgende op de pagina Beperkingen :

• Tik onder de sectie Sta toe op Safari en Apps verwijderen.

• Tik onder Toegestaan materiaal op Apps en vervolgens op 12+ of jonger.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115378369
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 18/07/2019