Compatibiliteit van Norton Family met Microsoft Edge-browser

Microsoft Edge is de standaardbrowser van Windows 10. Norton Family ondersteunt de alternatieve browser Internet Explorer die ook beschikbaar is in Windows 10.

Momenteel werkt Norton Family met beperkte functionaliteit op Microsoft® Edge. We helpen verkeer op HTTP URL's te controleren, niet op HTTPS URL's. Als u Windows 10 gebruikt, is het raadzaam over te schakelen naar een compatibele browser, zoals Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox, zodat Norton Family online activiteiten kan controleren op pc's die uw kinderen gebruiken.

We verwachten dat Norton binnenkort volledig compatibel zal zijn met de Edge-browser.

De standaardbrowser wijzigen

1. Klik in de linkeronderhoek van het hoofdscherm op het Windows-pictogram en vervolgens op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen op Systeem.

3. Klik in het venster Systeem op Standaard-apps.

4. Scrol in het rechterdeelvenster omlaag naar Webbrowser en klik vervolgens op Microsoft Edge.

5. Selecteer de gewenste webbrowser in het dialoogvenster Kies een app.

Als u Microsoft Internet Explorer wilt instellen als uw standaardbrowser maar deze niet ziet in de lijst met browsers, moet u deze mogelijk inschakelen. Lees de sectie Microsoft Internet Explorer inschakelen voor meer informatie.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113672388_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/02/2018