Compatibiliteit van Norton Family met Microsoft Edge-browser

Norton Family werkt momenteel met beperkte functionaliteit en ondersteunt alleen webtoezicht op domeinniveau op Microsoft Edge.

Hoewel Microsoft Edge de standaardbrowser is voor Windows 10, is Microsoft Internet Explorer ook beschikbaar en wordt het volledig ondersteund door Norton Family. Als u Windows 10 gebruikt en wilt dat Norton Family toezicht houdt op alle online activiteiten van uw kind, is het raadzaam over te schakelen naar een compatibele browser, zoals Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox.

De standaardbrowser wijzigen

1. Klik in de linkeronderhoek van het hoofdscherm op het Windows-pictogram en vervolgens op Instellingen.

2. Klik in het venster Instellingen op Systeem.

3. Klik in het venster Systeem op Standaard-apps.

4. Scrol in het rechterdeelvenster omlaag naar Webbrowser en klik vervolgens op Microsoft Edge.

5. Selecteer de gewenste webbrowser in het dialoogvenster Kies een app.

Als u Microsoft Internet Explorer wilt instellen als uw standaardbrowser maar deze niet ziet in de lijst met browsers, moet u deze mogelijk inschakelen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v113672388
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/11/2019