Norton Family controleert geen activiteiten op sociale netwerken op het Android-apparaat van het kind

Norton Family controleert momenteel alleen de activiteiten op sociale netwerken op Windows-computers.

De volgende Norton Family-functies worden ondersteund op Android-apparaten:

• Webtoezicht

• E-mailwaarschuwingen

• Verzoek om toegang

• Mobiele app voor ouders

• Toezicht op locatie*

• Toezicht op mobiele apps*

• Toezicht op sms'jes*

• Maandelijkse/wekelijkse rapporten*

• Toezicht op tijd op Android*

• Videotoezicht

• Zoekactiviteit

Wanneer uw kinderen een YouTube-afspeellijst kijken in Chrome op een Android-telefoon of -tablet, wordt de adresbalk automatisch verborgen. In dit geval kan Norton Family de individuele video's op dergelijke afspeellijsten niet als afzonderlijke activiteiten controleren en rapporteren. Voor optimaal gebruik van Norton Family vraagt u uw kinderen om de Norton Family-browser te gebruiken voor alle internetactiviteiten op hun mobiele apparaten.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110295633_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android
Laatste wijziging: 17/01/2018