De resterende apparaattijd bekijken

Een kind kan zien hoelang hij/zij het apparaat in totaal mag gebruiken en hoeveel apparaattijd er nog over is. Norton Family waarschuwt het kind 15 minuten voordat de toegestane tijd is verstreken. Er is een functie om de minuten af te tellen wanneer de tijdslimiet die voor het kind is ingesteld, bijna is bereikt.

Wanneer het kind de totale toegestane apparaattijd overschrijdt, kan Norton Family gebruik van het apparaat blokkeren of toestaan afhankelijk van de huisregel die u heeft ingesteld.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v110242968
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/06/2019