Activering van uw Norton-abonnement is in voortgang

Uw abonnement gaat in zodra uw product wordt geactiveerd. Het zorgt dat u een echt Norton-product heeft en biedt u recht op regelmatige updates en ondersteuning. Uw computer moet een verbinding hebben met internet om de activering uit te voeren.

Als het activeringsscherm vastloopt op 'Communiceren met de Norton-server', leest u Het activeringsscherm loopt vast op 'Communiceren met de Norton-server...'.

Attention Xfinity customers : Your Norton subscription for Norton Security Online or Norton Security Suite that is provided through Comcast is canceled effective January 1, 2021. For more information, see Aankondiging van beëindiging van het Norton-abonnement aangeboden door Comcast.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1027392