Norton Apparaatbeveiliging installeren

Meld u aan bij uw account of maak een nieuw account om Norton Apparaatbeveiliging op een ondersteunde pc, laptop, mobiele telefoon of tablet te installeren.

Heeft u Norton Apparaatbeveiliging in een winkel gekocht of een productcode die nog niet bij uw account is geregistreerd, lees dan Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht.

Heeft u het Norton-product verkregen via uw provider, lees dan Norton van uw provider downloaden en installeren.

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Ga naar my.norton.com en klik op Aanmelden.

Klik op Een account aanmaken en voltooi het registratieproces als u nog geen Norton-account heeft.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

Als u een installatie uitvoert op Windows 10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

Kies een van de opties afhankelijk van uw apparaat om Norton Apparaatbeveiliging te installeren:

Lees Problemen met het downloaden van Norton verhelpen wanneer u Norton niet kunt downloaden of installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090708112600EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/05/2020