De firewall configureren voor Norton Family

Informatie over poorten, protocol en bestanden

• Informatie over het maken van een firewallregel om Norton Family toegang tot internet te geven. Meer informatie over hoe u een regel kunt creëren in uw firewall-programma vindt u in de handleiding van uw firewall of neem contact op met de fabrikant.

• Norton Family heeft toegang nodig tot poorten 80 (HTTP) en 443 (HTTPS).

• Het protocol is TCP.

• Het bestand dat toegang neemt tot het internet is:

• Windows 10/8/7 of Vista of XP 32-bits:

C:\Program Files\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

• Windows 10/8/7 of Vista 64-bits:

C:\Program Files (x86)\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090520160639EN
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/11/2019